Predstavljamo ID Camp 2022.

Nogometni klub Ravnice ponosno predstavlja prvi ID Camp za mlade nogometaše!

ID Camp daje priliku mladim nogometašima da pokažu svoja znanja i vještine pred skautima i nogometnim trenerima nekoliko američkih sveučilišta. Kroz kamp će svi igrači imati mogućnost izboriti se za nogometnu stipendiju na nekom od američkih sveučilišta. Punu podršku u svakome smislu pružio nam je i GNK Dinamo Zagreb.

ID Camp 2022. održavati će se od 26. do 28. svibnja 2022. godine. Kamp je namijenjen učenicima srednjih škola i studentima generacije od 2002. do 2005.

Prijave su otvorene, a svi zainteresirani igrači mogu se prijaviti na mail idcamp@nk-ravnice.hr. U mailu je potrebno poslati ime, datum rođenja, naziv kluba u kojem igrate, poziciju, visinu i težinu te školu ili fakultet koji pohađate. Preko tog maila moguće je dobiti i ostale informacije o kampu.

Također poželjno je da igrači uploadaju svoje video materijale na sportsku aplikaciju Sportyn. Sportyn je aplikacija za sportaše koja povezuje njih i trenere, skaute, menadžere, a prepoznata je i od strane nekih od najvećih svjetski momčadi. Ambasador Sportyn aplikacije je i proslavljeni hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić.