Ponuda sportske opreme za sezonu 2021./2022.

Poštovani članovi, prijatelji, roditelji i partneri kluba,

predstavljamo vam službeni cjenik opreme za školu nogometa NK Ravnice!

Oprema je iz vrhunskog Adidas sportskog programa, a cijene su izuzetno povoljne ponajprije zahvaljujući našem partneru Rost Športu. Roditelji i igrači paket opreme ili pojedinačne artikle mogu najjednostavnije naručiti kod trenera koji su zaduženi da prikupe narudžbe te da osiguraju da svako dijete dobije odgovarajuću veličinu. Svi ostali zainteresirani svoju narudžbu mogu predati na klupski e-mail (info@nk-ravnice.hr).

Uzorci su dostupni za probu u prostorijama kluba i molimo da prije narudžbe svako dijete proba uzorak artikla koji želi naručiti kako ne bi kasnije imali problema sa veličinama.

Klub je u suradnji sa partnerima, sponzorima i donatorima osigurao da kompletna nogometna škola bude opremljena Adidas dresovima. Komplet dresova za utakmice ostaje u vlasništvu kluba, dok ostatak opreme koji roditelji mogu naručiti za svoju djecu ostaje u njihovom trajnom vlasništvu.

Također ostavljamo otvorenim i mogućnost da zainteresiranim poslovnim subjektima omogućimo da postanu sponzori momčadi te tako na dres stave logo svoje tvrtke. Svi zainteresirani mogu se javiti trenerima ili na klupski mail.