Novi trener seniorske momčadi

Početkom ove kalendarske godine kormilo prve momčadi Ravnica napustio je Dražen Bobinec

Popularnom Bobiju ponajprije jednu ogromno hvala u ime svih igrača, članova uprave te navijača. U par godina koje je proveo na klupi Ravnica dao nam je milijun razloga za veselje i ponos. Naravno dao nam je i razloga za nervozu i živciranje. Veliko hvala i na tome jer je i to dio nogometa i baš zbog toga ga svi volimo. Hvala Draženu što nas je doveo iz 2. ZNL u sam vrh 4.HNL. Bobi, sretno ti dalje u trenerskoj karijeri, naša vrata su ti uvijek otvorena.

Njegovo mjesto stigao je stari znanac Vladimir Balagović

Vladimir je već bio trener i voditelj škole nogometa u Ravnicama dok je klub još nosio ime Tekstilac. Nakon toga je otišao u Lokomotivu te je kasnije kasnije kao asistent Tomislava Ivkovića vodio Slaven Belupo i Rudeš u 1.HNL. Također bio je i desna ruka Ivkoviću i u AL-Faisalyu u dalekoj Saudijskoj Arabiji. Zadnji angažman bio mu je u Sloveniji gdje je vodio juniore u NK Krško.

Misija novog trenera je nastaviti put prema gore te u ovoj izazovnoj sezoni u 4.HNL izboriti vrh i plasirati se u toliko priželjkivanu 3.HNL. 

Prva službena utakmica na klupi Ravnica trebala bi biti protiv Lukavca koji je najveći konkurent za prvo mjesto u ligi. Kada će se ta utakmica odigrati ne želimo predviđati, ali znamo da jedva čekamo taj dvoboj.

Vladimir Balagović