Nova umjetna trava na pomoćnom igralištu!

Za nas u klubu tokom ovog ljeta nije bilo vremena za odmor. Radilo se naporno na podizanju uvjeta na glavnom terenu kako bi se dobila licenca za 3.HNL u kojoj ove godine, potpuno zasluženo nastupa i naš klub. Uz to konačno smo se upustili u zahtjevan projekt rekonstrukcije pomoćnog igrališta.

U suradnji sa Maxmar grupom ovo ljeto završila je implementacija novog umjetnog travnjaka na pomoćnom igralištu.

Vrlo loše pomoćno igralište koje je služilo isključivo za treninge kada su prilike to dozvoljavale zasjalo je novim ruhom. Ovim zahvatom omogućeno je kontinuirano treniranje svih dobnih kategorija kroz cijelu kalendarsku godinu. Također sada imamo i još jedan teren na kojem će se moći igrati utakmice mladeži, a koje će svi zainteresirani navijači i roditelji moći pratiti sa novih tribina koje će biti postavljene uz taj teren.

Teren s umjetnom travom bio je jedan od ključnih stavaka u planu o stvaranju vrhunskog nogometnog kompleksa u ovom djelu Hrvatske. Uz postojeće nove klupske prostorije i kontinuiran rad na glavnom terenu s prirodnom travom te u koordinaciji sa stručnim trenerskim timom imamo sve predispozicije za stvaranje i odgajanje novih naraštaja sportaša koji će kroz nogomet, od malih nogu, stjecati nova iskustva, znanja i poznanstva koja će moći iskoristiti na daljnjem životnom putu, bio on vezan uz nogomet ili ne.