Home
O klubu
Vijesti
Seniorska momČad
Treneri
Raspored treninga
Momčadi
Kontakt
VIJESTI

Pismo uprave NK Ravnice

Pismo uprave NK Ravnice

Poštovani roditelji i članovi kluba,

Koristimo priliku da Vas ukratko informiramo o našim dosadašnjim aktivnostima u klubu, planovima i potrebama kluba u budućnosti, te zamolimo za podršku i veći angažman u financiranju i provedbi naših zamisli – zamisli koje smatramo da će učiniti naš klub boljim i sigurnijim mjestom za razvoj naše djece.

Prošlo je pune tri godine od kada je izabrano novo rukovodstvo kluba te donesena strategija i dugoročni plan ulaganja i razvoja NK Ravnica. U prve dvije godine našeg djelovanja, zahvaljujući sponzorima i donatorima, uspjeli smo sanirati štetu i platiti dugove koji su godinama bili nagomilavani. Također, značajno smo uložili u poboljšanje uvjeta za rad i razonodu naše djece. U potpunosti smo ogradili prostor oko igrališta, uredili kafić koji je u vlasništvu kluba, nabavili potrebne rekvizite za rad na terenu, sanirali glavno igralište i djelomično uredili pomoćni teren.

Krajem 2018. godine započeli smo obnovu svlačionica i prostorija kluba. Nakon što smo uložili značajan novčani iznos, možemo s pravom konstatirati da imamo najljepše uređene svlačionice u gradu! Osim svlačionica i popratnih prostorija, uredili smo i prostor za našu djecu. Klupska prostorija namijenjena isključivo za našu djece služit će za odmor, druženje, razonodu i edukaciju članova kluba. Uz rekvizite za razonodu, djeca će imati na raspolaganju i dva kompjutera za pisanje zadaća, učenje i istraživanje. Želimo da NK Ravnice uz svoje sportske rezultate bude prepoznat kao klub koji teži da njihova djeca budu izvrsni učenici i jednog dana vrhunski ljudi.

Nadamo se da će uskoro Grad i HNS prepoznati naše napore i ulaganja, te nam pružiti pomoć da na pomoćno igralište postavimo umjetnu travu i na taj način dodatno poboljšamo uvjete treniranja za našu djecu tijekom cijele godine.

Kako bi nastavili sa provedbom klupske strategije i osigurali našoj djeci vrhunske uvjete treniranja i rada donijeli smo odluku da se za sezonu 2019/2020 članarina poveća na mjesečni iznos od 300kn po djetetu. S obzirom na uvjete, broj treninga, opremu na raspolaganju i naše ambicije da kvaliteta rada bude još bolja, smatramo da povećanje članarine razumno i prihvatljivo za većinu.

Detaljnije informacije o klupskoj strategiji i planovima možete vidjeti na stranicama kluba.

Veselimo se zajedničkim druženjima.

S poštovanjem,

Uprava Kluba